Over Outdoor Catering
De zaak Outdoor-Catering bestaat ondertussen een 15-tal jaar. Wat begon met een gezonde interesse in bbq’s, soorten vlees en alles wat daarbij komt kijken is uitgegroeid in een mooie uitgebreide zaak met onze eigen Smokey Garden in Wortel.
Tijdens de beginjaren starten we met onze eerste mobiele Oklahoma bbq, zodat we de mensen thuis van het lekkerste gegrilde vlees konden voorzien. Ondertussen groeide ons assortiment uit naar meerdere Oklahoma’s, een Ofyr bbq, een Braaimaster, Shichirin grill en meerdere modellen van Yakuniku. Van deze laatste zijn we dan ook trotse vertegenwoordiger. Verder vertegenwoordigen we ook de bbq-rubs van ‘Burn.’ Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat onze mogelijkheden op vlak van service naar onze klanten toe, heel wat groter geworden zijn.
Natuurlijk zijn er oneindig veel mogelijkheden. Om zo goed mogelijk up to date te blijven over de nieuwste trends en technieken zorgen we ervoor dat ons Smoke en Fire team regelmatig bijgeschoold worden aan de hand van workshops en demonstraties. Over datgene waarin we onszelf al gekroond hebben tot specialisten, geven we zelf workshops. Dit om de gebruikte materialen en technieken toegankelijk te kunnen maken voor de hobbykok.
Ons gedreven Smoke en Fire team werd in functie van onze zaak en service omgetoverd tot echte grillmasters. Zij verzorgen elke bbq, elk feest, buffet, … van a tot z bij uw thuis. Alles tot in de puntjes verzorgd. Met een groot assortiment aan vlees en buffetten. Maar ook voor de vegetariërs en veganisten voorzien we steeds een breed assortiment. Verder vormen allergieën of specifieke wensen geen probleem voor ons en zijn we steeds op alles voorbereid.
Sinds een kleine twee jaar zijn we te vinden in Wortel. Deze verplaatsing bracht ook weer heel wat nieuwe mogelijkheden met zich mee, want we openden hier onze ‘Smokey Garden.’ Een feestlocatie die je kan huren voor je eigen feest met alle service volledig inbegrepen. Verder maken we zelf ook gretig gebruik van de mogelijkheden die onze Smokey Garden ons biedt. De toestellen die we verdelen staan hier steeds netjes uitgestald, deze worden regelmatig tentoongesteld tijdens workshops of belevingsdagen. Sinds kort zijn we ook gestart met het voorzien van ambachtelijke pizza’s, dit steeds de 2e en 4e zondag van de maand. Aan de recepten werd natuurlijk onze smokey touch gegeven!
Kortom Outdoor-Catering is uitgegroeid tot een zaak met heel wat expertises, specialiteiten en mogelijkheden. We staan dan ook niet stil en proberen steeds de nieuwste trends mee op te nemen in ons assortiment. Een gedreven team met een gezellige multi-inzetbare locatie, die verder ook het volledige feest tot bij u thuis kan brengen!